Home ยป Ik kan niet inloggen op mijn account

Ik kan niet inloggen op mijn account

Heeft u al eens een wachtwoord ingesteld? Wij hebben een bevestigingsmail gestuurd. Daarin vind u een link om uw wachtwoord in te stellen. U kunt ook op wachtwoord vergeten klikken. Hiermee vraagt u een nieuwe wachtwoord aan. Wij sturen u een link waarmee u zelf een nieuw wachtwoord kunt instellen. Lukt dit niet? Neem dan even contact met ons op per e-mail: info@recycleclub.com of per telefoon: +31 (0) 76-2016009