Registreer uw vereniging als support doel

Het inzamelen van lege cartridges loont. Door ze in te leveren bij RecycleClub ontvangt uw als school, vereniging, kerk (of een ander goed doel) een leuke vergoeding.

Registreer uw vereniging nú als support doel van RecycleClub en start de inzameling! RecycleClub helpt u graag op weg en stelt verschillende inzamelmiddelen gratis beschikbaar: Dozen, enveloppen, posters, etc... Na inschrijving neemt een medewerker contact met u op om te bespreken welke middelen het beste kunnen worden ingezet.

Bij registratie zult u moeten aangeven of uw organisatie btw-plichtig is voor de aanlevering van cartridges. In beginsel is btw verschuldigd, tenzij gebruik kan worden gemaakt van de btw-vrijstelling voor fondsenwerving of uw organisatie geen btw-ondernemer is. Voor een uitleg en de voorwaarden verwijzen wij naar de website van de belastingdienst. Klik hier om direct informatie te lezen over btw-vrijstellingen.

Indien uw organisatie btw-ondernemer is en geen gebruik kan worden gemaakt van deze vrijstelling, dan moet uw organisatie de btw ter zake van de aanlevering van de cartridges aangeven via de btw-aangifte.

Bent u al geregistreerd als support doel?
U kunt dan  
HIER  inloggen om uw gegevens te bekijken, nieuw inzamelmateriaal te bestellen of een afhaling te regelen.